TRANSPORTS COLLIGNON l LOSGOED, LOGISTIEK EN OPSLAG l FERNELMONT l NAMEN


 
Ets M. Collignon sprl
Rue du Tronquoy n° 25
5380 FERNELMONT (Noville-les-Bois)
Tél. : +32 (0)81 / 58.81.37
Fax : +32 (0)81 / 58.88.01
info@transport-collignon.be
 

Bedrijf

_____________________________________________________________________

Home > Bedrijf > Ontvangst

   
 

 

 

 
   
 

 

 

 
   
 

 

 

 
Met het volste vertrouwen op weg dankzij Ets Transport Marcel Collignon !

Sinds 4 jaar is het Belgische familiebedrijf Ets Transport Marcel Collignon gespecialiseerd in goederenvervoer met containers, bulk- en tankwagens.

Om aan onze klanten de best mogelijke diensten te verlenen, beschikt onze onderneming ook over een 10 meter hoge opslaghal met een oppervlakte van 4000  m≤  voor zowel verpakte als bulkgoederen.

Onze onderneming streeft naar het bieden van zorgvuldige en kwaliteitsvolle diensten. De basis van Top Management is het vertrouwen in elk type werk, van regionaal tot nationaal en internationaal vervoer. De ISO 9001 : 2015 certificering toont aan dat onze firma met veel inzet werkt om prestaties aan te bieden die perfect aan de eisen van onze klanten voldoen. Dit is ook een teken van onze hoge betrokkenheidsgraad en verantwoordelijkheidsgevoel voor onze partners. Elk soort werk kan veilig in de best mogelijke omstandigheden uitgevoerd worden. Daarom stoelt onze bedrijfsvoering op een kwaliteitsmanagementsysteem.

Ons vrachtwagenpark bestaat uit een veertigtal voertuigen, die volledig uitgerust zijn om de veiligheid van de afvoer en de chauffeur te optimaliseren. Onze firma draagt zorg voor het milieu, daarom voldoen al onze voertuigen aan de EURO IV-normen om schadelijke uitlasgassen optimaal te beperken.

Onze deontologische code

Met respect voor de voorschriften zetten we ons in voor een goederenvervoer in de beste omstandigheden voor rentabiliteit en veiligheid van mensen, uitrusting en goederen.

Alle onze vrachtwagens zijn uitgerust met een geolokalisatie systeem om zich onmiddellijk in te dekken tegen alle onvoorziene omstandigheden, onderweg of van administratieve aard.

Alle onze voertuigen voldoen aan strikte reglementaire voorschriften qua vervoer. Om de best mogelijke service aan onze klanten te garanderen stelt onze firma regelmatig vernieuwde vrachtwagens ter beschikking van zijn chauffeurs.